Amida’s zomer nieuwsbrief

De zomer is bijna officieel gearriveerd. Tijd voor vakanties en het wat rustiger aan te doen. Met de stijgende temperaturen is het heerlijk om vaker buiten te gaan.

 

Geniet van de zon, alles wat in bloei staat en de geur die het afgeeft!

 

Zelf ben ik van plan om volop te genieten van deze zomer. Het zal daarom wat rustiger worden met alle berichtgevingen. De praktijk is wel gewoon open en bereikbaar. Daarnaast werk ik achter de schermen door aan het verbeteren van mijn praktijk.

Waar werk ik aan en wat kun je verwachten in de tweede helft van het jaar?

Informatie boekje

 

Ik ben een informatieboekje aan het maken wat je straks gratis kan downloaden. Hierin vind je de behandelingsvormen binnen de praktijk met een uitgebreide uitleg. Maar dat niet alleen. Ik ga ook een stukje geschiedenis over de shiatsu en do-in toevoegen. Daarnaast geef ik uitleg over de termen die gebruikt worden binnen de shiatsu en do-in. Op deze manier hoop ik klanten beter te informeren en inzicht te geven wat praktijk Amida voor jou zou kunnen betekenen.

Maandelijkse bijeenkomsten

 

In de eerste helft van het jaar heb ik mij geconcentreerd op het verbeteren van mijn service voor 40+vrouwen. Vele diensten heb ik toegevoegd maar nog niet alles is actief. Het praktijk gedeelte is voor een groot gedeelte gereed.

In de tweede helft van het jaar ga ik mij concentreren op het opzetten van de maandelijkse bijeenkomsten. De bedoeling om medio september/oktober in Epe te starten met de eerste groep. Locatie en nadere informatie volgt nog.
Daarna ga ik onderzoeken waar ik de workshop ga starten.

 

Ben jij al geïnteresseerd in één van deze diensten dan hoor ik dat graag?! Laat mij dan ook meteen weten waar je dat zou willen, of je meerdere vrouwen kent die geïnteresseerd zijn en ken je misschien een geschikte locatie? Ik hoor het graag!

 

Zakelijke diensten

 

Via LinkedIn ga ik een bedrijfswebsite aanmaken. Hiermee zal ik bepaalde diensten in het bedrijfsleven gaan aanbieden en kenbaar maken. De diensten worden aangepast op het bedrijfsleven. Meerdere informatie zal later volgen.

Social media

 

Wil jij mij volgen op social media dan kan dat.

Je kunt mijn bedrijfspagina op facebook liken, een facebook vriendschapsverzoek sturen, of via LinkedIn. Dan blijft je overal van op de hoogte en mis je niets.

Nodig gerust je vriendinnen uit. Hoe meer bereik ik heb hoe meer service ik kan gaan aanbieden.

 

Vakantie

 

Vanaf 13 juli tot en met 4 augustus geniet ik van vakantie.
Je kunt mij wel telefonisch en via de email bereiken. De reacties zullen alleen wat vertraagd plaats vinden.

Pin It on Pinterest