Grip op de overgang !

N

Heb jij het gevoel dat hormonen de overhand hebben in jouw leven? Raak je in de war van alle emotionele ups & downs, opvliegers en klachten. Weet je niet meer hoe al deze klachten en disbalans op te lossen ? Dan is "grip op de overgang" iets voor jou !

N

Met drie natuurgerichte behandelingen krijg jij weer grip op de overgang; klachten worden opgelost of verminderen, balans tussen lichaam en geest, emotionele ups & downs verminderen met als extra cadeau een mooi stralend gezicht!

N

De overgang is bij uitstek de periode om als vrouw te kunnen groeien op verschillende vlakken ! Het is de tijd om te leren hoe je beter voor je zelf kunt zorgen.

Cliënt aan het woord:

Sinds twee jaar geleden kreeg ik overgangsklachten, slecht slapen, transpireren en vooral stemmingswisselingen wat ik het vervelendste van alles vond.
Ik sprak toen een tijdje daarna een kennis en die vertelde mij over shiatsu massage speciaal gericht op overgangsklachten.
Ik had geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen maar dacht baat het niet schaadt het niet.
Heb toen contact opgenomen voor een kennismakings gesprek en eerste behandeling. De behandelingen zijn een aparte ervaring want er gebeurt een hoop in lichaam en geest, wat wel heeft geresulteerd in beter slapen en geen last meer van stemmingswisselingen. Het meest aparte na de behandeling is dat je daarna helemaal gaat stralen, heel apart om te zien.

Daar buiten heb ik do-in oefeningen mee gekregen voor thuis om te doen om daar de rust mee te vinden.
Ik ben nu wel iets anders in het leven gaan staan, en probeer me nu meer op me zelf te richten om meer vrije tijd voor me zelf in te plannen. Dat is wel moeilijk maar moet me zelf meer toespreken dan komt het wel.

Yvonne bedankt voor de behandelingen en dat je me geleerd heb om beter op me zelf te focussen. Ik wens je veel succes en woonplezier in Nunspeet.

J.Baay

Iedere vrouw is uniek!

Ik, Yvonne, ben eigenares van “ Amida: Natuurgerichte behandelingen voor vrouwen”. Sinds 2003 ben ik mij gaan verdiepen in de Oosterse geneeswijze. Na 10 jaar praktijk ervaring als shiatsu therapeut, do-in docent, stoelmasseur en oosterse wellness masseur heb ik balans opgemaakt van alles wat ik doorlopen en ervaren heb.

Ik ervaarde in 2013 zelf op dat moment hoe heftig het proces van de overgang is terwijl ik tegelijkertijd in een burn-out belanden. Daardoor begon ik andere vrouwen in mijn praktijk beter te begrijpen. Achteraf had ik toen al veel vrouwen in mijn praktijk die door de overgang heen gingen en in heftige periodes van onbegrepen klachten en emotionele ups & downs zaten.

Dat heeft mij er toe aangezet om mij in te zetten en ondersteuning te bieden aan vrouwen in deze mooie levensfase. Want dat is het uiteindelijk wel als we het kunnen zien! Ik wil je hier graag bij helpen een nieuw balans te creëren in je leven.

Iedere vrouw is uniek daarom krijg je bij mij altijd een behandeling die is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek. Daarna start het unieke traject van drie natuurgerichte behandelingen. Ik behandel de lichamelijk en geestelijke klachten en help je een nieuw balans te vinden in jouw leven. Je gaat meer ontspannen en beter voor jezelf zorgen. Na dit behandeltraject kun je indien nodig het resultaat bijhouden met dezelfde behandeling met een langere tijdsduur er tussen, met deelbehandelingen en/of gebruik maken van de ondersteunende workshops die er zijn.

Eén ding is zeker: Jij krijgt weer grip op de overgang !

E

Een gratis intakegesprek van 30 minuten (t.w.v. 30 euro)

Als je voor het eerst mijn praktijk bezoekt, begin ik met een gratis intake gesprek. Op die manier kan ik je optimaal van dienst zijn. 
E

Drie natuurgerichte behandelingen van 90 minuten kosten 90 euro per behandeling

Ik begin met het behandelen van de gezichtsreflexzones. Vandaar uit ga ik weer verder behandelen. De technieken en combinaties die ik gebruik vinden hun oorsprong in de oosterse geneeswijze zoals shiatsu therapie (drukpunten), reflexzones zowel gezicht als voeten, moxa, stoelmassage. Ik combineer dit met wellness en schoonheidsverzorging wanneer er voldoende tijd is. Het accent ligt op behandelen van klachten en oplossen van problemen.
E

Algemene voedingsadviezen en persoonlijke voedingsadviezen met toelichting

Dit is een combinatie van Westerse en Oosterse gezondheidsadviezen en kun je mee naar huis nemen.
E

Begeleiding in jouw unieke proces

In dit traject ben ik een luisterend oor voor jouw verhaal. Tevens zal ik de voortgang regelmatig terug koppelen en kijken waar de knelpunten liggen.
E

Deelbehandelingen: 30 minuten kost 35 euro, 45 minuten kost 45 euro en 60 minuten kost 60 euro

Na dit traject kun je eventueel verder met deelbehandelingen om resultaten vast te houden.

Amida’s Jaarkaarten

Wil je graag korting met allerlei extra’s klik dan op de link om “Grip op de overgang totaal pakket” te bekijken.

Wil jij weten of dit traject iets voor jou is ?

Bel dan nu voor een gratis intake gesprek naar: +31 (0)6 28 92 10 48 of laat hier je naam, e-mail en telefoonnummer achter

 

Pin It on Pinterest