In deze tijd is het extra belangrijk om naar binnen te keren naar mate de herfst zijn intreden doet. We bewegen ons richting het lichtfeest en de winter klopt al bijna op onze voordeur. Het is een tijd van stilstaan en bezinning. Hier schuilt een kracht en potentieel in die je als mens enorm kan laten groeien.

 

Durf jij dat toe te laten?

In deze tijd heeft het een extra dimensie omdat we nu eenmaal in een bijzondere tijd leven. Wanneer paniek en chaos heerst wordt dan stil en blijf in je centrum.
Ontkoppel je van paniek zaaien, zet de tv uit, luister niet naar de radio, lees geen kranten maar leef je leven. Sta op met een glimlach, ga wandelen in de bossen, maak een appeltaart, zet muziek op van je eigen keuze en lees een boek. Doe gewoon iets waar je blij van wordt en fijn om te doen.
Luister dan eens naar je zelf.
Is het rustig en sereen? Welkom, je bent afgestemd op de nieuwe energie frequentie van 5D. Hou het vast!
Is het onrustig? Mooi, je hebt nog iets uit te werken. Ga ermee aan de slag!

 

Meditatie

Het beste wat je kunt doen om het stiltepunt in jezelf te vinden is mediteren. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen vinden het moeilijk. Ze weten niet hoe ze kunnen beginnen.

Daarom heb ik een opstapje gecreeërd. Dat zijn de staarobjecten die ik intuïtief creeër uit het niets. Alle objecten hebben een boodschap. De boodschap die het object heeft ontstaat tijdens het maken. Als het object af is dan lees ik het object en schrijf alles op. Alle objecten hebben één ding gemeen! Ze zijn heerlijk om naar te staren en je kunt er van alles in ontdekken en waarnemen. Dus misschien zie jij er weer iets anders in dan ik.
Maar bovenal geven ze ook rust. Je hoeft er niets in te zien behalve dat je het mooi vindt en er graag naar staart. Alles is toegestaan.

 

Uitzoeken

Een object, en dat geld zowel voor de vlinders als spiegels en schilden, hoeft je niet uit te zoeken. Je weet het, wanneer deze voor jou belangrijk is. De aantrekkingskracht is er dan. Je wil het graag hebben en weet misschien stiekem al een mooi plekje om het op te hangen.

Het advies is om de gekozen creatie neer te hangen op een plek waar je er fijn naar kan staren. Dat kan zijn wanneer je languit op de bank of in bed lig. Maar dat hoeft niet persé. Het is voor iedereen anders. Vaak weet een vlinder zelf wel waar deze stil wil zitten. Luister daarnaar. Pas desnoods de kleur van je muur aan om het goed tot zijn recht te laten komen. Soms is dat nodig om een krachtige plek voor jezelf te creeëren. Zodat het helemaal voor jou gaat werken.

 

En dan, relax! Er is niets dat je hoeft te doen, observeer het gewoon. Voel de energie, neem het in je op. Laat alles wat buiten is, buiten.

 

Actie lichtfeest!

Van 1 november tot en met 15 december 2020 geef ik een korting van 20 procent op al mijn atelier werk.
Hou mijn facebook pagina van atelier Amida in de gaten want tussendoor kan er zomaar nog iets leuks gebeuren.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest