Ontspanningsritueel

N

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een behandeling waarin klachten meegenomen en voorkomen worden. Tegelijkertijd ontspanning en wellness willen ontvangen.

N

Heb je behoefte aan een moment waarin alleen jij centraal staat ? Een moment om in stilte te zijn of juist je verhaal kwijt te kunnen.

N

Dit unieke ritueel brengt lichaam en geest in balans. Je bent weer energiek en ontspannen.

N

Je kunt het dagelijks bestaan weer bewuster beleven in plaats van overleven !

Persoonlijk ontspanningsritueel

Deze behandeling is afgestemd op de behoefte van 40 plus vrouwen en persoonlijke omstandigheden. Het ritueel ondersteunt de gezondheid en is een combinatie van ontspanning, oplossen van klachten, klachten voorkomen en wellness

 

Iedere vrouw is uniek!

Ik, Yvonne, ben eigenares van “Amida: Natuurgerichte behandelingen voor vrouwen”. Sinds 2003 ben ik mij gaan verdiepen in de Oosterse geneeswijze. Na 10 jaar ervaring als shiatsu therapeut, do-in docent, stoelmasseur en oosterse wellness masseur heb ik balans opgemaakt van alles wat ik heb doorlopen en ervaren. Ik kwam erachter dat mijn behandelmethode van nature meer aansluit bij de energiebehoefte van vrouwen.

Daarbij kwam ik tot de conclusie dat standaard behandelingen aanbieden om meerdere redenen voor mij niet meer werkte. Ik wilde klantgericht werken en de klant aanbieden wat zij op dat moment nodig had. Een persoonlijke behandeling voor één tarief waarin je altijd ontvangt wat je nodig hebt.

In deze behandeling is heel veel mogelijk en is een combinatie van de volgende disciplines en wellness; shiatsu, moxa, Chinese voetreflexmassage, gezichtsreflex, gezichtsmassage, gember kompressen, schoonheidsbehandeling, stoelmassage dit alles in combinatie met wellness. Wellness kan inhouden; maskers gezicht & voeten, oorkaarsen, kompressen, voetbaden, etc. Het ritueel begin en eindig ik altijd met een klankschaal.

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een intake gesprek. Ik wil weten hoe jouw gezondheid er voor staat, welke resultaten je wilt bereiken en welke behandel technieken je voorkeur hebben. Daarna geef ik een voorstel over de inhoud van het ritueel. Deze samenstelling is een optelsom van de informatie die je mij gegeven hebt, je persoonlijke voorkeuren en mijn advies als shiatsutherapeut.

E

Een gratis intakegesprek van 30 minuten (t.w.v. 30 euro)

Als je voor het eerst mijn praktijk bezoekt, begin ik met een gratis intake gesprek. Op die manier kan ik je optimaal van dienst zijn. 
E

Het ontspanningsritueel duurt 90 minuten en kost 90 euro

Dit is inclusief gebruik kwaliteitsproducten. materialen en btw. Je krijgt dus geen ongewenste financiële verassing na afloop.
E

Deelbehandeling: 30 minuten kost 35 euro, 45 minuten kost 45 euro en 60 minuten kost 60 euro

Losse behandelingen zijn mogelijk wanneer je bijvoorbeeld alleen voor een stoelmassage van 30 minuten wil komen. Na het intakegesprek adviseer ik welke behandeling het beste pas.

Wist je dat vrouwen stress gevoeliger zijn omdat ze meer te maken hebben met hormonale schommelingen?
Het ontspanningsritueel brengt de vrouwelijke hormonen weer in balans!

Je bent vrij om zelf te bepalen hoe vaak je gebruik wilt maken van deze dienst

Het ontspanningsritueel kun je inzetten zoals jij het nodig hebt. Vind je dit ritueel gewoon prettig om te ontvangen. Dan spreek je af wanneer je er behoefte aan heb. Wil je het inzetten om preventief aan gezondheid, lichamelijk en geestelijk wel bevinden te werken dan is het advies ongeveer binnen een termijn van zes tot acht weken. Bij deelbehandelingen is het advies binnen vier tot zes weken een vervolg afspraak te plannen om het bij te houden.   

Amida’s Jaarkaarten

Wil jij graag korting en extra’s ontvangen ? Klik dan rechts op de link

– Vrouw ont Zorg pakket

– Preventieve gezondheidszorg pakket

– Ik zorg extra goed voor mijzelf rituelen pakket

Wil jij weten of dit ontspanningsritueel iets voor jou is?

Bel dan nu voor een gratis intake gesprek naar: +31 (0)6 28 92 10 48 of laat hier je naam, e-mail en/of telefoonnummer achter!

                                               Klanten aan het woord

Al geruime tijd kom ik voor behandeling naar de praktijk van Yvonne.
De shiatsu behandelingen die ik onderga geven mij een geweldig gevoel en ook mijn klachten verdwijnen daarna en enkele zijn volledig weg.
Daarnaast geeft Yvonne mij het gevoel om meer te gaan vertrouwen op mijzelf, naar mezelf te luisteren en dat je ondanks alle tegenslagen er weer bovenop kan komen. Zij luistert goed naar je en gaat dan aan de slag.
Eenmaal per 6 weken krijg ik de geweldige voetenbehandeling. Het lijkt daarna wel of je zweeft en je wilt de hele dag wel lopen. Een echte aanrader.
Ook volg ik do-in lessen bij haar. Dat geeft mij en mij lichaam een geweldige oppepper. Alles is soepel aan het worden, kleine klachtjes kun je zelf op gaan lossen, goed ademhalen word je geleerd, maar maar ook over de werking van hart, longen, lever etc leer je veel en echt ik wil dit niet meer missen. Ik vertel aan iederen het “wonder”van do-in en hoop dat meer mensen hiermee aan de slag gaan. Ik in ieder geval wel. Paula van der Winden

De voetenbehandeling, die ik eens in de maand doet heeft ook zijn vruchten afgeworpen. Kan zelfs weer op platte gympen lopen, terwijl ik voorheen, veel last van mijn voetkussentjes had, helemaal weg!
Dus Yvonne, dank daarvoor! Tjitske Goudriaan

In een moeilijke periode, waarbij ik helemaal niet lekker in mijn vel zat, ben ik op advies van mijn zus, terecht gekomen bij de Shiatsupraktijk van Yvonne. En daar heb ik nog geen moment spijt van. Ik denk dat ik inmiddels al zo’n 6 jaar bij haar kom, en nog steeds zie ik er weer naar uit. Een keer per maand lekker ontspannen, en er wordt ook naar je klachten geluisterd, die (indien mogelijk natuurlijk) ook aangepakt worden.

Bovendien kan Yvonne erg goed luisteren, zonder vooroordeel, en doet je dan adviezen aan de hand. En ook dat is bevorderlijk voor je herstel, want het is gewoon erg fijn dat iemand je klachten serieus neemt. En ik verbaas me er iedere keer weer over dat door de shiatsubehandelingen je klachten kunnen verdwijnen. E. Klavers

Pin It on Pinterest