Over mij

Yvonne Heijberg

Yvonne Heijberg

Shiatsutherapeut

Ik, Yvonne Heijberg, ben eigenares van “ Amida: Natuurgerichte behandelingen voor vrouwen”. In 2003 ben ik begonnen met de beroepsopleiding bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. Uiteindelijk ben ik daar afgestudeerd als shiatsutherapeut en do-in docent. Daarnaast heb ik talloze aanverwante opleidingen gevolgd en gewerkt als stoelmasseur naast mijn eigen praktijk. Na 10 jaar praktijk ervaring heb ik balans opgemaakt van alles wat ik doorlopen en ervaren heb.

Wat is Amida:

Natuurgerichte behandelingen voor vrouwen

Een unieke praktijk die de gezondheid van 40 plus vrouwen ondersteunt op natuurlijke wijze. De diensten brengen ontspanning, lichaam & geest in balans, kunnen klachten oplossen of verminderen en werken preventief.

Waarom Amida alleen voor vrouwen

Vrouwen hebben andere behoeften omdat ze meer met hormonale schommelingen te maken hebben. Bovendien is de reguliere gezondheidszorg voornamelijk ontwikkeld door mannen. Dit sluit vaak niet aan bij wat vrouwen nodig hebben.

Specialiteit overgang ?

Ik ervaarde in 2013 zelf hoe heftig het proces van de overgang is terwijl ik tegelijkertijd in een burn-out belande. Tegelijkertijd begon ik andere vrouwen in mijn praktijk beter te begrijpen. Achteraf had ik toen al veel vrouwen in mijn praktijk die door de overgang heen gingen en in heftige periodes van onbegrepen klachten en emotionele ups & downs zaten.

Dat heeft mij er toe aangezet om ondersteuning te bieden aan vrouwen in deze mooie levensfase. Want dat is het uiteindelijk wel als we het kunnen zien! Het heeft mijn leven totaal positief getransformeerd! Ik wil jou ook graag helpen om een nieuw balans te creëren in je leven.

Daarnaast vind ik het geweldig om mijn werk te combineren met gezichtsverjonging en verzorging. Want zeg nu eerlijk welke vrouw wil dit niet! Op deze manier biedt ik een complete service waar iedere vrouw blij van wordt. Door zowel interne als externe oorzaken aan te pakken, ga je vanzelf stralende door de overgang heen. Ik begeleid je graag.

Volg mij op Social Media

Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van mijn laatste artikelen.

Pin It on Pinterest