Over mij

Ik, Yvonne Heijberg, ben eigenares van Atelier Amida. In 2004 ben ik begonnen met het maken van mozaiekobjecten. Al snel kwam ik erachter dat traditioneel mozaiek werk niet aan mij besteed is.

Het was voor mij lastig om iets “normaals” te maken met mozaiek. Ik begon ergens en eindigden ergens. Vervolgens zat ik met een gapend gat in mijn werk.

Inmiddels ben ik zodanige ontwikkeld dat ik alles sluitend krijg in mijn mozaiek werk. De mozaiek vlinders en staarobjecten zitten bomvol symboliek. Het ontstaat vanzelf door mijn intuïtie te volgen.

Dit proces ontwikkelde zich steeds verder. Op een gegeven moment begon ik de symboliek te begrijpen, te lezen en uit te schrijven. Bij ieder object krijg je een boodschap mee.

Het is een eindeloze stroom in ontwikkeling. Waar ik heel blij van wordt.

 

Wat is atelier Amida?

Het is een mozaïekatelier waar intuïtieve staarobjecten gemaakt worden. Deze objecten ondersteunen je spirituele en persoonlijke ontwikkelingen. Door de boodschap die ze weergeven in het symboliek wat als vanzelf onstaat. Ze geven rust door ernaar te staren.

 

Voor wie?

Mijn mozaïek objecten zijn er voor iedereen die het mooi vindt en zich aangetrokken voelt.

De staarobjecten zijn geliefd bij hoog sensitieve mensen, paranormaal begaafde, mensen die op verschillende niveaus kunnen waarnemen en met hun spirituele/persoonlijke ontwikkeling bezig zijn.

 

Specialiteit

Door mijn achtergrond als praktijkhouder van een shiatsupraktijk ben ik in staat om mensen te begeleiden in hun persoonlijke en spirituele processen.
Dit komt tot uiting in de persoonlijke workshops die binnenkort van start gaan.

Social media

Je kunt mij hier volgen of liken.

Pin It on Pinterest