Over mij

Ik, Yvonne Heijberg, ben eigenares van Atelier Amida. In 2004 ben ik begonnen met het maken van mozaiekobjecten. Al snel kwam ik erachter dat traditioneel mozaiek werk niet aan mij besteed is.

Het was voor mij lastig om iets “normaals” te maken met mozaiek. Ik begon ergens en eindigden ergens. Vervolgens zat ik met een gapend gat in mijn werk.

Inmiddels ben ik zodanige ontwikkeld dat ik alles sluitend krijg in mijn mozaiek werk. De mozaiek vlinders en staarobjecten zitten bomvol symboliek. Het ontstaat vanzelf door mijn intuïtie te volgen.

Dit proces ontwikkelde zich steeds verder. Op een gegeven moment begon ik de symboliek te begrijpen, te lezen en uit te schrijven. Bij ieder object krijg je een boodschap mee.

Het is een eindeloze stroom in ontwikkeling. Waar ik heel blij van wordt.

 

Wat is atelier Amida?

Het is een mozaïekatelier waar intuïtieve staarobjecten gemaakt wordt. Deze objecten ondersteunen je spirituele en persoonlijke ontwikkelingen. Ze geven rust door ernaar te staren.

 

Voor wie?

Mijn mozaïek objecten zijn er voor iedereen die het mooi vindt en zich aangetrokken voelt.

De staarobjecten zijn geliefd bij hoog sensitieve mensen, paranormaal begaafde, mensen die op verschillende niveaus kunnen waarnemen en met hun spirituele/persoonlijke ontwikkeling bezig zijn.

 

Specialiteit

Door mijn achtergrond als praktijkhouder van een shiatsupraktijk ben ik in staat om mensen te begeleiden in hun persoonlijke en spirituele processen.
Dit komt tot uiting in de persoonlijke workshops die binnenkort van start gaan.

Praktijk Amida

Yvonne Heijberg

Yvonne Heijberg

Shiatsutherapeut

Ik, Yvonne Heijberg, ben eigenares van Praktijk Amida. In 2003 ben ik begonnen met de beroepsopleiding bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. Uiteindelijk ben ik daar afgestudeerd als shiatsutherapeut en do-in docent. Daarnaast heb ik talloze aanverwante opleidingen gevolgd en werk ik nog steeds als stoelmasseur naast mijn eigen praktijk. 

Wat is Amida:

Natuurgerichte behandelingen voor vrouwen

Een unieke praktijk die de gezondheid van 40 plus vrouwen ondersteunt op natuurlijke wijze. De diensten brengen ontspanning, lichaam & geest in balans, kunnen klachten oplossen of verminderen en werken preventief.

Waarom Amida alleen voor vrouwen

Vrouwen hebben andere behoeften omdat ze meer met hormonale schommelingen te maken hebben. Bovendien is de reguliere gezondheidszorg voornamelijk ontwikkeld door mannen. Dit sluit vaak niet aan bij wat vrouwen nodig hebben.

Specialiteit overgang ?

Ik ervaarde in 2013 zelf hoe heftig het proces van de overgang is terwijl ik tegelijkertijd in een burn-out belande. Tegelijkertijd begon ik andere vrouwen in mijn praktijk beter te begrijpen. Achteraf had ik toen al veel vrouwen in mijn praktijk die door de overgang heen gingen en in heftige periodes van onbegrepen klachten en emotionele ups & downs zaten.

Dat heeft mij er toe aangezet om ondersteuning te bieden aan vrouwen in deze mooie levensfase. Want dat is het uiteindelijk wel als we het kunnen zien! Het heeft mijn leven totaal positief getransformeerd! Ik wil jou ook graag helpen om een nieuw balans te creëren in je leven.

Daarnaast vind ik het geweldig om mijn werk te combineren met gezichtsverjonging en verzorging. Want zeg nu eerlijk welke vrouw wil dit niet! Op deze manier biedt ik een complete service waar iedere vrouw blij van wordt. Door zowel interne als externe oorzaken aan te pakken, ga je vanzelf stralende door de overgang heen. Ik begeleid je graag.

Volg mij op Social Media

Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van mijn laatste artikelen.

Pin It on Pinterest