Yvonne Heijberg; Freelance stoelmasseur sinds 2005

Zoek jij een betrouwbare en ervaren stoelmasseur 

 

? Iemand die zowel op ontspanning als klachtgericht kan werken

 

? Heb je opdrachten in een cirkel rond Harderwijk binnen 65 km

 

Dan wil ik je graag tot dienst zijn als freelance stoelmasseur!

“Guilty pleasure”

 

Ik vind het stiekem geweldig wanneer iemand met een klacht binnen komt. Daarna verbaast weggaat met minder of geen pijn.

Yvonne Heijberg

Sinds 2005 werk ik als freelance stoelmasseur voor verschillende opdrachtgevers. Ik ben in 2003 begonnen met de beroepsopleiding bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. Uiteindelijk ben ik daar afgestudeerd als shiatsutherapeut en do-in docent. Daarnaast heb ik talloze aanverwante opleidingen gevolgd en gewerkt als stoelmasseur naast mijn eigen praktijk.

In 2017 is mijn grote droom uitgekomen namelijk wonen op de Veluwe. Ik woon nu in Hierden samen met mijn man. Sinds die tijd ben ik bezig mijn werk op te bouwen in deze nieuwe omgeving. Daarom stel ik mij graag beschikbaar voor opdrachten.

Werken met de stoelmassages doe ik met groot plezier. Het is iedere keer weer een nieuw avontuur om te ontdekken wat iemand nodig heeft in het moment. Dat is wat mij kenmerkt als stoelmasseur dat ik van nature aanvoel wat mensen nodig hebben. Met mijn achtergrond als shiatusu therapeut kan ik het ook uitleggen. Daarnaast kan ik leefstijl adviezen meegeven of do-in oefeningen om klachten te verlichten.

 

 

Waarom zou je “Yvonne Heijberg; freelance stoelmasseur sinds 2005” inhuren ?

Professioneel opgeleid en gediplomeerd als shiatsutherapeut, do-in docent en stoelmasseur.

 

Ruime werkervaring en daardoor meteen inzetbaar.

Ik kan zowel op ontspanning als klachtgericht werken

Indien gewenst geef ik leefstijl adviezen en/of ondersteunende oefeningen mee

Je kunt er zeker van zijn dat ik ruim op tijd aanwezig ben voordat de opdracht begint.

Ik maak geen reclame voor mijzelf en koppel alles terug naar de opdrachtgever toe.

Ik werk voor verschillende opdrachtgevers. Daarom vertel ik nooit waar ik werkzaam ben en plaats hier niets over op social media. Tenzij dit toegestaan is door alle betrokken partijen.

 

Zakelijk

| Voor de wkkzg regeling ben ik bij de NIBIG aangesloten

 

| Beroepsverzekeringen zijn bij Balens afgesloten

 

| Verklaring omtrent goed gedrag is aanwezig

 

| Ik draag btw af

 

| Ingeschreven bij de KvK

 

Contact

Heb je een vraag? Stel deze gerust! Vul het onderstaand formulier in of bel 06-28921048

14 + 14 =

Pin It on Pinterest